Perfektný domáci liatinový lis na mäso je ideálnym nástrojom na výrobu dokonalého grilovaného mäsa. Môže byť použitý na pečenie vonku aj vo vnútri. Jeho použitím sa mäso údi rovnomernejšie a ľahšie. Môže sa použiť na všetky druhy mäsa, dokonca aj na ryby, fašírky a slaninu. Prehĺbený povrch poskytuje grilovanému mäsu aj panvice vyprážané na panvici alebo pekáči.
Musíte len použiť trochu oleja, aby sa povrch po použití ľahšie čistil. Potom žehličku na mäso položte na gril, na panvicu alebo na plech a nechajte niekoľko minút pôsobiť. Vďaka špirálovitej rukoväti sa rukoväť nezahrieva, napriek tomu sa počas používania odporúča použitie rukavíc na pečenie.
Čistenie prístroja je minimálne také jednoduché: pred prvým použitím a po každom použití umyte, opláchnite a úplne utrite neutrálnym tekutým čistiacim prostriedkom na riad. Po každom použití namažte olejom alebo tukom, aby ste zabránili hrdzaveniu. Skladujte na suchom mieste, nie v umývačke riadu!
Materiál: Liatina, oceľ
Výška: 10 cm
Šírka: 14 cm
Dĺžka: 22 cm,
Váha: 1,4 kg
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.